envelop    facebook

Nieuws

Nieuwsbrief
Binnenkort in de mailbox, de periodieke nieuwsbrief van het ZZcircuit. Mis hem niet en geef je emailadres op voor het laatste nieuws over het ZZciruit.
In de komende nieuwsbrief o.a.:
  • Informatie over de eerste loop van de editie 2019-2020.
  • Inchrijven voor 15 oktober wordt beloond.
  • De onmisbare vrijwilligers
09-10-2019 (Ruud Bovelander)
DE ZILVEREN TURFLOOP
Tijdens de vorige edities liepen de snelle 10 km lopers op de ‘hakken’ van de 5 km lopers. Het aantal lopers groeit elk jaar en voordat dit ten koste van de sfeer op het parcours gaan wij het anders doen. De 5 km deelnemers gaan het bestaande parcours tegen de richting van de klok in lopen. Geen verzoeken meer op het laatste stuk ‘effe naar links of rechts’ maar snel naar de finish. Pas op voor het laatste bochtje naar links!
21-09-2019 (Frans Dessing)
Start in Mijdrecht in het jubileumshirt.
Schrijf in voor 15 oktober en start in Mijdrecht in het jubileumshirt. Deelnemers die voor 15 oktober 2019 hebben ingeschreven (digitaal of bij de winkels) ontvangen in Mijdrecht hun jubileumshirt. Inschrijvingen na 15 oktober ontvangen hun shirt bij de loop in Uithoorn. Geef bij de inschrijving de juiste maat op. Er kan niet geruild worden.
16-09-2019 (Frank van der Valk)

Prijzen

Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen bij het Zorg en Zekerheid Circuit. Bij bijna alle lopen worden geldprijzen uitgereikt aan de beste lopers en loopsters op iedere afstand. Meer informatie daarover vindt u bij de betreffende Lopenkalender.

Daarnaast zijn er prijzen voor de winnaars van het Circuitklassement in de categorieën op de verschillende afstanden. Hoe u een klassering in het Circuitklassement krijgt, leest u in het Circuitreglement

Circuitprijzenschema

Op iedere afstand is voor de eerste drie deelnemers met het hoogst circuitpuntentotaal van iedere categorie een geldprijs beschikbaar. Het geldbedrag is niet meer afhankelijk van de afstand en de categorie.

 

 Kort 
(Per categorie)

Midden
(Per categorie)

Lang
(Per categorie)

1ste Prijs

€ 75,-

€ 75,-

€ 75,-

2de Prijs

€ 50,-

€ 50,-

€ 50,-

3de Prijs

€ 25,-

€ 25,-

€ 25,-