envelop    facebook
envelop    facebook

Nieuws

Virtueel ZZ Circuit inschrijving is geopend!


Je kan je vanaf heden inschrijven voor alle wedstrijden!!!

9-11-2020 Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.
Virtueel ZZ Circuit gaat nu van start!

De laatste weken is erg hard gewerkt om een uniek project uit de grond te stampen: een virtueel circuit. Er bestaan al veel virtuele – op zichzelf staande – lopen, maar een circuit zoals het er nu ligt, is echt uniek.

Er is een prima balans gevonden tussen de belangen van de deelnemers, de verenigingen, onze hoofdsponsor Zorg en Zekerheid en de organisatie van het overbekende ZZ Circuit. Met trots presenteren wij het Virtueel ZZ Circuit 2020 – 2021. Aan dit circuit kan deelgenomen worden door (hard)lopers en wandelaars.

Hoe ziet het Virtueel ZZ Circuit eruit:

 • Net als het “standaard ” Circuit bestaat ook dit Circuit uit 8 lopen.
 • Er zijn 8 periodes van ieder 16 dagen waarin een loop uit het Zorg en Zekerheid Circuit gelopen kan worden. Binnen die 16 dagen zitten altijd 3 weekenden.
 • De periodes waarin de lopen gedaan kunnen worden vind je op Loopkalender
 • Je loopt binnen die 3 weken op een door jou zelf gekozen plaats en tijdstip de gekozen afstand.
 • Wij gaan werken met een speciale App. Alle informatie over het gebruik van de App. is Organisatie te vinden.

Onze website www.zorgenzekerheidcircuit.nl is aangepast en focust volledig op het Virtueel ZZ Circuit.

Deelnamekosten per loop zijn slechts € 3,00. Voor dat kleine bedrag kun je de App gebruiken en ontvang je na iedere loop een unieke medaille. Met elkaar vormen deze medailles een unieke serie. Als je aan 6 van de 8 lopen deelneemt, ontvang je een speciaal herinneringsshirt.

Lopers en wandelaars zijn allemaal welkom. Inschrijven kan op Inschrijven door de betreffende loop aan te klikken. Voor elke loop kun je inschrijven vanaf het moment dat de link op de site staat tot de woensdag voor de start van de loopperiode van de betreffende loop.

Het maximum aantal deelnemers per loop is 500. Dus meld je snel aan, want vol=vol.

Volg ons op de site en via Facebook.

5-11-2020 Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.
Uniek in Nederland: Virtueel Circuit

Als bewegen een deel van jouw leven is, kun je dat niet zomaar missen. In deze Coronatijd blijft het dan vaak beperkt tot een standaard training of wandeling. Om iets van competitie te voelen zijn er al vele – op zichzelf staande – virtuele lopen.

Wij merken dat velen het Zorg en Zekerheid Circuit missen. Daarom organiseren wij samen met de lokale verenigingen en onze trouwe hoofdsponsor een Virtueel Circuit . Er is er een mooie balans gevonden tussen de ideeën van de sponsor, het Zorg en Zekerheid Circuit en de deelnemende verenigingen. Zij dragen allen hun steentje bij aan dit mooie en unieke project.

Wat houdt het Virtuele Circuit in.

 • Er zijn 8 periodes van ieder 16 dagen waarin een wedstrijd uit het Zorg en Zekerheid Circuit gelopen wordt. Je kunt kiezen uit drie afstanden:
  kort, midden of lang.

  De periodes zijn:

  LJ Sport Ter Speckeloop ; 28 november – 13 december
  Runnersworld Leiden Kerstrun; 12 december – 27 december
  Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop; 2 januari - 17 januari
  Uithoorns Mooiste de Loop; 23 januari - 7 februari
  1e Zilveren Turfrun; 6 februari - 21 februari
  Voorschotenloop; 6 maart - 21 maart
  Braassemloop; 20 maart - 4 april
  Omloop van Noordwijkerhout; 17 april - 2 mei

 • Je loopt binnen die 16 dagen op een door jou zelf gekozen plaats en tijdstip de gekozen afstand.
 • Wij gaan werken met een speciale App die het volgende mogelijk maakt:
  • Inschrijven voor de loop;
  • Digitaal startnummer te downloaden door de deelnemer.
  • Nieuwsbrief met app-code;
  • Racemap voor live tracking. Deelnemers zijn live te volgen;
  • Leaderbord (live uitslagen + tracking map);
  • Digitaal certificaat.
  • Een speciale nieuwsbrief met een uitgebreide gebruiksaanwijzing van de app volgt binnenkort.
 • Deelname per loop is € 3,00. Voor dat kleine bedrag gebruik je de app en ontvang je na afloop een medaille. Elke loop heeft een andere medaille. Samen vormen deze een unieke verzameling. De medailles sturen we per post naar je toe.
 • Heb je aan 6 van de 8 lopen deelgenomen? Dan ontvang je een speciaal herinneringsshirt.
 • Het maximum aantal deelnemers per loop is 500. Meld je snel aan als de inschrijving voor de betreffende loop opent, want vol = vol!

Houd je mailbox, Facebook, Twitter en onze website in de gaten. Binnenkort lees je meer over het virtuele Circuit en ander nieuws van het Zorg en Zekerheid Circuit.

2-11-2020 Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.

Wij juichen bewegen toe! Niet bij elkaar maar wel met elkaar!

Wat is het verschil tussen bij elkaar en met elkaar? In beide gevallen vind je het woord samen terug. Samen: het woord van deze coronacrisis en dat geldt ook voor het Zorg en Zekerheid Circuit. Bij elkaar staan in een startvak en wachten tot je weg geschoten wordt. Dat gebeurde de afgelopen 25 jaar honderden keren binnen het ZZ Circuit. Nu kan het even niet. Maar met elkaar hebben we gewerkt aan een uniek concept: acht virtuele lopen die je met elkaar kunt doen. Op je eigen tijd en met je eigen route, maar in Circuitverband. Het Zorg en Zekerheid Circuit heet voor seizoen 2020 – 2021 het Virtueel ZZ Circuit.

Je leest op deze website alles over het Virtueel ZZ Circuit. Zo lees je in welke periodes je aan de acht lopen kunt deelnemen. Hoe je aan je eigen startnummer en certificaat komt. Hoe je jouw resultaten kunt vergelijken met andere deelnemers en ga zo maar door. Zo maken we voor het Virtueel ZZ Circuit gebruik van een unieke app.

Voor iedere loop die je - veilig in jouw eigen omgeving – volbrengt, ontvang je een medaille. Elke loop heeft een eigen ontwerp. Je kunt zo een unieke reeks van 8 medailles verzamelen. En als superbonus ontvang je na 6 keer deelname een speciaal ontworpen T-shirt waarmee je trots kunt laten zien dat je in deze moeilijke periode met veel vrijheidsbeperkingen toch heb kunnen juichen, omdat je bent blijven bewegen.

Volg al het nieuws rondom het Virtueel ZZ Circuit op deze site, de site van onze hoofdsponsor, de nieuwsbrief en social media!

Corona voorschriften voor Virtueel ZZ Circuit

 • Je mag je loop doen op de door jouw gewenste locatie en tijd in de periode die voor de betreffende loop staat aangegeven.
 • Gezond verstand gebruiken staat voorop.
 • Als je klachten hebt ga dan niet lopen.
 • Loop met niet meer dan 2 personen tegelijk en houdt altijd 1,5 m afstand.
 • Houdt ook afstand als je andere mensen tegenkomt.
 • Vermijd drukke gebieden.
 • Volg te allen tijde de overige regels van het RIVM en NOC*NSF.


COEF Web logo

Zorg en Zekerheid streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt.