envelop    facebook

Nieuws

Start in Mijdrecht in het jubileumshirt.
Schrijf in voor 15 oktober en start in Mijdrecht in het jubileumshirt. Deelnemers die voor 15 oktober 2019 hebben ingeschreven (digitaal of bij de winkels) ontvangen in Mijdrecht hun jubileumshirt. Inschrijvingen na 15 oktober ontvangen hun shirt bij de loop in Uithoorn. Geef bij de inschrijving de juiste maat op. Er kan niet geruild worden.
16-09-2019 (Frank van der Valk)
Stormloop op voorinschrijvingen
Tijdens de testfase van onze nieuwe website heeft de inschrijvingsmodule van het Zorg en Zekerheid Circuit heel kort open gestaan. Dit zorgde gelijk voor de eerste inschrijving voor het komende Zorg en Zekerheid Circuit. Blijkbaar kan men niet wachten tot het nieuwe seizoen begint en wordt er al driftig gezocht naar het inschrijfformulier. Nog even geduld! De inschrijving voor het komende circuit staat open vanaf 1 september via onze website zorgenzekerheidcircuit.nl. Vanaf 1 oktober kun je ook inschrijven bij Runnersworld Leiden en De Hardloopwinkel in Noordwijkerhout. Zet 1 september in je agenda en schrijf je snel in. Dan ben je verzekerd van je deelname aan de acht Circuit lopen en ontvang je het functionele hardloopshirt.
28-08-2019 (Frank van der Valk)

Al 25 jaar actief voor de recreatieve loper!

Wij heten je voor de 25e keer van harte welkom bij een van de grootste recreatieve loopcircuits van Nederland: het Zorg en Zekerheid Circuit.

  • 25 jaar sfeervolle lopen.
  • 25 jaar mooie parcoursen.
  • 25 jaar optimale service.
  • 25 jaar plezier in bewegen.

Door onze focus op het recreatieve lopen zijn wij gesterkt in de gedachte dat deelnemen minstens zo belangrijk is als winnen. Het afgelopen seizoen hebben wij in het kader van die gedachte nieuwe idee├źn geprobeerd en de ervaringen die wij hiermee hebben opgedaan zijn toegepast op de jubileumeditie van dit mooie Circuit: Wat zijn de belangrijkste regels voor dit seizoen:

  • Het bonuspuntensysteem voor inschrijven en vaker deelnemen vervalt.
  • Iedereen die 6, 7 of 8x deelneemt, ongeacht op welke afstand, krijgt een extra herinnering waarvan de grootte afhankelijk is van het aantal deelnames.
  • Je einduitslag in het klassement wordt gebaseerd op 6x deelname (de som van maximaal de beste 6 deelnames).
  • Zowel circuitdeelnemers als losse deelnemers worden in het klassement opgenomen.

Doordat wij ons willen richten op beloning van zowel de prestatieve deelnemer als de recreatieve deelnemer en we te maken hebben met stijgende organisatiekosten hebben wij de inschrijfgelden moeten verhogen. De deelnamekosten blijven - zeker voor circuitdeelnemers - laag.

25 jaar Zorg en Zekerheid Circuit waarbij alle acht lopen hun eigen charme hebben.

Beleef deze jubileum editie met ons mee!

Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.

Zorg en Zekerheid; samen voor een gezonde regio

Beweging, gezonde voeding en ontspanning zijn belangrijk voor een gezonde levensstijl. Als zorgverzekeraar pakken we hier een actieve rol, samen met onze regionale partners. Alles om van onze regio een gezonde regio te maken!

Op het gebied van beweging maken we dit seizoen voor de 25e keer het Zorg en Zekerheid Circuit mogelijk. Dit herkenbare loopcircuit telt inmiddels acht gevarieerde lopen.

Dankzij het ZZ Circuit is er in de afgelopen 24 jaar meer verbinding binnen de lokale hardloopwereld ontstaan. Er staat een mooi platform voor beginnende en ervaren lopers. Ieders prestatie geldt en meedoen is belangrijker dan winnen! Dit wordt onderstreept door een groeiend aantal deelnemers. We worden steeds gezonder!

COEF Web logo

#wijjuichenbewegentoe

Bewegen is van essentieel belang voor een gezonde levensstijl. Daarom is ons energieke juichteam bij veel sportevenementen in de regio van de partij. Wij juichen je toe en geven je dat laatste beetje energie om de finish te halen.

Tijdens de 25e editie van het Zorg en Zekerheid Circuitstaat het juichteam bij de start en finish om jou keihard toe te juichen. Want jij maakt de regio gezonder.

Het team van Zorg en Zekerheid