Algemeen

Inschrijven voor het Zorg en Zekerheid Circuit blijft voordeliger en leuk. Voordeliger dan inschrijvingen per losse loop en veel extra’s doet u als circuitloper mee aan het circuit. U betaald 1x voor aller lopen en krijgt de vele circuitvoordelen:

  • De kosten per deelname zijn lager
  • U krijgt van alle 9 lopen uw startnummer
  • Alle startnummers bevatten een chip voor de elektronische tijdwaarneming.
  • U krijgt gratis een functioneel loopshirt
  • Op de dag van de loop hoeft u zich niet te melden of in een rij te staan om uw chip of startnummer op te halen. U kunt zich rustig voorbereiden op de loop en naar de startlocatie gaan.

Met een circuitinschrijving kiest u voor deelname aan de korte- midden of lange afstand. Indien u tijdens of voorafgaand aan de wedstrijd besluit een andere afstand te lopen (bijv. door een blessure) dan wordt u niet in de uitslag van de afstand die u bij uw circuitinschrijving hebt aangegeven opgenomen. Dit is om de uitslagverwerking en de competitie zuiver te houden. Meldt u zich hiervoor bij de circuitlopers “Informatiebalie”. U komt wel in de uitslag van de betreffende loop.

Het reglement van het Zorg en Zekerheid Circuit kunt u ook op deze site vinden.

U kunt in dit seizoen weer vertrouwen op een goede organisatie, de mooie routes en de hoge kwaliteit van uitvoering, zodat u als deelnemer tevreden bent en... het mooi blijft in de streek.

Reglement Zorg en Zekerheid Circuit

Reglement


Zorg en Zekerheid Circuit streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt


© 2022 Website bouw en techniek: Frank van der Valk, Kurt Dockhorn