envelop    facebook

Nieuws

LJ Sport Ter Specke Loop --> 20-03-2022

Het loopfeestje in Mijdrecht smaakte naar meer en AV De Spartaan was al druk bezig met de voorbereidingen van “hun” Ter Specke Loop op 12 december 2021.
Had je je al ingeschreven voor de loop van 12 december?
Je inschrijving blijft natuurlijk geldig op 20 maart.
Wij hopen op jullie begrip!
Voor meer klik hier

30-11-2021
LJ Sport Ter Specke Loop verplaatst naar 20 maart 2022

Het loopfeestje in Mijdrecht smaakte naar meer en AV De Spartaan was al druk bezig met de voorbereidingen van “hun” Ter Specke Loop op 12 december 2021.

Vanwege de hoge besmettingscijfers kondigde het kabinet op 26 november verscherpte maatregelen aan. Maatregelen die ook een grote invloed hebben op de organisatie van de Ter Specke Loop. AV De Spartaan gaat niet snel iets uit de weg en houdt van uitdagingen, dus zochten zij opnieuw naar mogelijkheden.

Na intensieve bestudering van de nieuwe regels en bespreken van alle mogelijke alternatieven bleek echter dat het met de verwachte aantallen deelnemers niet mogelijk was om de loop op een veilige en verantwoorde manier te organiseren.

De kwaliteit en de veiligheid voor alle deelnemers en vrijwilligers staat bij de organisatie van de Ter Specke Loop en zonder uitzondering bij alle andere Zorg en Zekerheid Circuitlopen bovenaan. Door de nieuwe maatregelen moest deze loop sterk aan kwaliteit inleveren, omdat kleedkamers en kantine gesloten moeten blijven. Daarnaast kan de organisatie door het grote besmettingsgevaar de veiligheid niet garanderen.

Kortom: na intensief overleg tussen AV De Spartaan en het dagelijks bestuur van het Zorg en Zekerheid Circuit hebben we het moeilijke besluit genomen de LJ Sport Ter Specke Loop te verplaatsen. De nieuwe datum is 20 maart 2022. Had je je al ingeschreven voor de loop van 12 december? Je inschrijving blijft natuurlijk geldig op 20 maart.

Wij hopen op jullie begrip!COEF Web logo

Zorg en Zekerheid streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt.