envelop    facebook

Nieuws

Voorbereidingen seizoen 2020 - 2021

Alleen de tijd gaat onverstoord door en zo komen wij steeds dichter bij de start van het 26e Zorg en Zekerheid Circuit. Het grote vraagteken is echter wat van de overheid wel en niet mag na 1 september. Blijft de 1,5 meter regel gehandhaafd en tot hoe lang? Hoeveel mensen mogen gelijktijdig bij elkaar komen? Maar wij gaan gewoon door en als op 1 september 2020 de regels zodanig zijn aangepast dat de lopen door kunnen gaan dan vliegen wij uit de startblokken en kunnen op 1 november elkaar weer zien bij de Zilveren Turfloop. Tot dan doen wij wat gedaan kan worden en is het hopen dat alles zo snel mogelijk weer normaal wordt.

3-5-2020 Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.
Wedstrijdplanning voor het seizoen 2020 – 2021

Het voorlopige wedstrijdschema voor ons 26e Circuit is:

30e Zilveren Turfloop : 1 november 2020
Runnersworld Leiden Pepernotenrun : 22 november 2020
33e LJ Sport Ter Specke Loop : 13 december 2020
Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop : 3 januari 2021
37e Uithoorns Mooiste de Loop : 31 januari 2021
De VoorschotenLoop : 21 maart 2021
51e Braassemloop : 28 maart 2021
Omloop van Noordwijkerhout : 25 april 2021

Let op: dit schema kan nog gewijzigd worden en deze aanpassingen zullen direct via de gebruikelijke kanalen gecommuniceerd worden.

3-5-2020 Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.
Afronding jubileum circuit.

Wij hopen dat er na 20 mei weer meer mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten. Als dat zo is kunnen de chips worden ingeleverd, de borg voor de chips worden terugbetaald en degenen die nog recht hebben op een shirt deze afhalen. Om alles logistiek vlotjes te laten verlopen willen wij jullie verzoeken nu al op correctie@zorgenzekerheidcircuit.nl. aan te geven waar je de chip wilt inleveren en/of het shirtje komt ophalen. De locaties zijn de 8 organiserende verenigingen: De Veenlopers, Leiden Road Runners Club, De Spartaan, Leiden Atletiek, AKU, Voorschoten 97, Plantaris en de NSL en Runnersworld Leiden. Na 20 mei zullen wij dan samen met de verenigingen bepalen op welke datums dit kan plaats vinden.

3-5-2020 Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.

Informatie over afgelast Zorg en Zekerheid Circuit

Helaas hebben we jullie op 16 maart bericht dat het jubileumseizoen van het Zorg en Zekerheid Circuit is afgelast. De Voorschotenloop, Braassemloop en Omloop van Noordwijkerhout komen ook te vervallen. Jammer, maar logisch. En gezien de huidige maatregelen om het Corona-virus op de knieën te krijgen, noodzakelijk.

Wij zijn sinds 12 maart volop bezig om de gevolgen in kaart te brengen. Hierbij zijn wij uitgegaan van de volgende standpunten:

 1. Wij houden bestaande regels intact;
 2. Wij trekken één lijn voor alle deelnemers.

Dit betekent dat er dit seizoen geen klassementsprijzen zijn. Ook de (jubileum)herinnering – die je vanaf minimaal 6 lopen ontvangt – vervalt.

Het hiervoor gereserveerde budget schuiven wij door naar het nieuwe Zorg en Zekerheid Circuit seizoen 2020 – 2021. Daarmee kunnen de volgende besluiten worden uitgevoerd:

 • Circuitlopers krijgen 25% korting op de inschrijving voor het seizoen 2020-2021.
  Je betaalt € 30,00 i.p.v. € 40,00;
 • De jubileumherinnering verdien je in seizoen 2020 – 2021 bij 6, 7 en 8 keer deelname;
 • Degenen die als “losse” loper voor een of meerdere van de laatste 3 lopen stonden ingeschreven, krijgen hun inschrijfgeld terug.

Wij bedanken alle vrijwilligers en de mensen die met ons mee hebben gedacht en met ideeën kwamen. Wij begrijpen dat jullie misschien teleurgesteld zijn, maar het was onmogelijk om alle voorstellen uit te voeren. Nu compenseren wij alle gedupeerden – zowel de recreatieve als prestatieve loper – op gelijke wijze binnen de mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben.

Onze speciale dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Zorg en Zekerheid die zich van haar beste kant laat zien in deze moeilijke tijden en op alle vlakken meedenkt om hier zo goed mogelijk uit te komen.

Op korte termijn volgt informatie over:

 1. Het inleveren van de chips;
 2. Het terugkrijgen van de borg;
 3. Het afhalen van het jubileumshirt;
 4. De 25 gratis startbewijzen die werden verloot tijdens Uithoorns Mooiste voor deelname aan de VoorschotenLoop.

Wij hopen op jullie begrip en zien jullie – en vele anderen – graag terug bij de start van het nieuwe seizoen van het Zorg en Zekerheid Circuit..

Blijf gezond, sterk en denk aan elkaar!

Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.