envelop    facebook

Nieuws

Voorbereidingen seizoen 2020 - 2021

Alleen de tijd gaat onverstoord door en zo komen wij steeds dichter bij de start van het 26e Zorg en Zekerheid Circuit. Het grote vraagteken is echter wat van de overheid wel en niet mag na 1 september. Blijft de 1,5 meter regel gehandhaafd en tot hoe lang? Hoeveel mensen mogen gelijktijdig bij elkaar komen? Maar wij gaan gewoon door en als op 1 september 2020 de regels zodanig zijn aangepast dat de lopen door kunnen gaan dan vliegen wij uit de startblokken en kunnen op 1 november elkaar weer zien bij de Zilveren Turfloop. Tot dan doen wij wat gedaan kan worden en is het hopen dat alles zo snel mogelijk weer normaal wordt.

3-5-2020 Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.
Wedstrijdplanning voor het seizoen 2020 – 2021

Het voorlopige wedstrijdschema voor ons 26e Circuit is:

30e Zilveren Turfloop : 1 november 2020
Runnersworld Leiden Pepernotenrun : 22 november 2020
33e LJ Sport Ter Specke Loop : 13 december 2020
Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop : 3 januari 2021
37e Uithoorns Mooiste de Loop : 31 januari 2021
De VoorschotenLoop : 21 maart 2021
51e Braassemloop : 28 maart 2021
Omloop van Noordwijkerhout : 25 april 2021

Let op: dit schema kan nog gewijzigd worden en deze aanpassingen zullen direct via de gebruikelijke kanalen gecommuniceerd worden.

3-5-2020 Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.
Afronding jubileum circuit.

Wij hopen dat er na 20 mei weer meer mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten. Als dat zo is kunnen de chips worden ingeleverd, de borg voor de chips worden terugbetaald en degenen die nog recht hebben op een shirt deze afhalen. Om alles logistiek vlotjes te laten verlopen willen wij jullie verzoeken nu al op correctie@zorgenzekerheidcircuit.nl. aan te geven waar je de chip wilt inleveren en/of het shirtje komt ophalen. De locaties zijn de 8 organiserende verenigingen: De Veenlopers, Leiden Road Runners Club, De Spartaan, Leiden Atletiek, AKU, Voorschoten 97, Plantaris en de NSL en Runnersworld Leiden. Na 20 mei zullen wij dan samen met de verenigingen bepalen op welke datums dit kan plaats vinden.

3-5-2020 Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.

VRAGEN

Voor vragen kunt u terecht bij één van onderstaande mensen, maar u kunt ook eerst kijken bij de veel gestelde vragen, wellicht dat het antwoord op uw vraag daar al tussen staat.

Veel gestelde vragen

Indien u een vraag heeft kunt u het beste eerst bij de veel gestelde vragen en antwoorden kijken of uw antwoord daarbij staat. We hebben ze voor het gemak ingedeeld in de volgende categorieën:

  • E-Mail
  • Uitslagen
  • Circuitinschrijving
  • Hardloopchip
  • Circuitpasje

E-mail

Wie krijgt er een e-mail van het Zorg en Zekerheid Circuit? Iedere loper krijg na de eerste deelname in het seizoen een e-mail. Verder krijgen alle lopers die aan één van de eerste vier lopen hebben meegedaan na de vierde loop een e-mail met daarin de resultaten van de eerste vier lopen en de klassering na vier lopen. Na de achtste loop krijgen alle lopers die in het circuitklassement zijn opgenomen (minstens zes keer zijn gefinisht op dezelfde afstand) een e-mail met alle resultaten en de eindklassering. Tenslotte krijgen de lopers die aan tenminste twee lopen hebben deelgenomen voorafgaande aan het volgende seizoen informatie over het nieuwe circuit toegezonden. Waarom heb ik geen e-mail van het Zorg en Zekerheid Circuit ontvangen? Het kan zijn dat we geen of niet het juiste e-mailadres van u hebben. Mocht u op grond van bovenstaande wel in aanmerking komen voor een e-mail maar deze niet ontvangen hebben, dan kunt u een berichtje sturen met uw loperidentificatie en uw juiste e-mail- / huisadresgegevens naar f.vdvalk@aiens.nl . Wat moet ik doen als ik geen e-mail van het Zorg en Zekerheid Circuit wil ontvangen? De eenvoudigste manier om geen post van ons te krijgen, is door geen adres op te geven bij uw eerste inschrijving. Mocht uw adres al in onze administratie staan dan kunt u een e-mail met daarin uw loperidentificatie sturen aan correcties@zorgenzekerheidcircuit.nl met het verzoek uw e-mailadres te verwijderen.

Uitslagen

Waarom sta ik niet bij de uitslag?

In principe staat iedereen die is ingeschreven in de uitslag van de loop. Het kan zijn dat u per ongeluk bij een andere afstand of met het verkeerde geslacht bent ingevoerd waardoor u in een andere lijst staat. Staat u helemaal niet in de uitslag, dan is uw inschrijving om welke reden dan ook niet in onze administratie ingevoerd. U kunt dan het beste gebruik maken van het Correctieformulier om uw loperidentificatie, startnummer, de gelopen afstand en de door u geklokte tijd door te geven via correctie@zorgenzekerheidcircuit.nl.

Wat betekent DNF?

DNF staat voor "Did Not Finish" (niet gefinisht) en betekent dat we wel een inschrijving maar geen bijbehorende finishtijd hebben.

Wat betekent DQ?

DQ staat voor "Disqualified" (gediskwalificeerd) en betekent dat een loper wel gefinisht is, maar dat de jury onrechtmatigheden heeft geconstateerd. De loper heeft bijvoorbeeld een snellere tijd dan de door de jury vastgestelde winnaar en heeft dus vermoedelijk een andere afstand gelopen dan waarvoor is ingeschreven. Ook kan het zijn dat de jury heeft geconstateerd dat een loper iemand anders met zijn/haar startnummer heeft laten lopen. Een andere mogelijkheid is dat uw startnummer niet volledig zichtbaar is opgespeld.

Wat moet ik doen als ik in een verkeerde leeftijdscategorie ben ingedeeld?

De indeling in leeftijdsklasse gebeurt op basis van uw geslacht en geboortedatum. Als deze gegevens niet correct in onze administratie staan, is de kans groot dat u in een verkeerde leeftijdsklasse wordt ingedeeld. Overigens wordt uw leeftijd op de peildatum (zie Reglement) gebruikt voor de leeftijdsklasseindeling. Aanpassingen van geslacht en/of geboortedatum kunt u doorgeven met behulp van het Correctieformulier dat u bij de uitslagen vindt.

Wat moet ik doen als ik niet goed in de uitslagen sta?

Het beste kunt u gebruik maken van het Correctieformulier om uw loperidentificatie, startnummer, de gelopen afstand en andere relevante gegevens door te geven.

Circuitinschrijving

Wat moet ik doen als ik mijn set startnummers kwijt ben?

Als u uw set startnummers kwijt bent geraakt, gaat u voor de loop naar de informatiebalie. Daar geeft u uw loperidentificatie en uw oude startnummer door aan de balie medewerker. U ontvangt dan tegen een vergoeding) van € 40,-+ €5,- borg een nieuwe set startnummers met bijbehorende chip.

Wat moet ik doen als ik eenmalig een andere afstand wil lopen?

Als u eenmalig een andere afstand wilt lopen dan waarvoor u zich voor het Circuit heeft ingeschreven, dan meldt u zich bij de informatiebaliek met uw loperidentificatie en de gewenste afstand. De balie medewerker zal de verdere afhandeling voor u verzorgen.

Wat moet ik doen als ik de rest van het circuit een andere afstand wil lopen?

Als u definitief van afstand wilt veranderen, meldt u zich bij de informatiebalie met uw loperidentificatie en de gewenste afstand. De baliemedewerker zal de verdere afhandeling voor u verzorgen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Hardloopchip

Hoe kan ik de hardloopchip inleveren?

U kunt de hardloopchip tijdens de voorlaatste- en laatste loop van het hardloopcircuit inleveren. U ontvangt gelijk uw borg terug. Bent u niet in de gelegenheid om dan uw chip in te leveren? Dan kan dit op de volgende manieren:

1. Stuur de chip – met vermelding van een bankrekeningnummer - op naar de penningmeester van het ZZ Circuit: Piet van Rijnberk, Westerdreef 125, 2161 GR Lisse, De borg, na aftrek van € 1,- administratiekosten, wordt dan op je rekening gestort. Dit kunt u doen tot 1 juli.

2. Ga naar Runnersworld-Leiden, Burgsteeg 7 in Leiden. Tot 1 juli kunt u daar de chip inleveren en je ontvangt de € 5,- borg terug.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking. Een terugontvangen chip zorgt ervoor dat we de deelnamekosten van het Zorg en Zekerheid Circuit laag kunnen houden.

Circuitpasje

Het Circuitpasje is afgeschaft en wordt niet meer gebruikt.