Circuitinschrijving

Wat moet ik doen als ik mijn set startnummers kwijt ben?

.Als u uw set startnummers kwijt bent geraakt, gaat u voor de loop naar de informatiebalie. Daar geeft u uw loperidentificatie en uw kwijtgeraakte startnummer door bij de infobalie. U ontvangt een nieuwe set startnummers.

Switchen tussen afstanden.

Als je je hebt ingeschreven als circuitdeelnemer voor de korte of middenafstand mag je tussen deze 2 afstanden onbeperkt switchen via een melding bij de informatiebalie. Switchen naar de lange afstand is niet mogelijk en deelnemen daaraan kan alleen door een losse inschrijving.

Wat moet ik doen als ik eenmalig een andere afstand wil lopen?

Als u eenmalig een andere afstand wilt lopen dan waarvoor u zich voor het Circuit heeft ingeschreven, dan meldt u zich bij de informatiebalie met uw loperidentificatie en de gewenste afstand. De balie medewerker zal de verdere afhandeling voor u verzorgen.

Wat moet ik doen als ik de rest van het circuit een andere afstand wil lopen?

Als u definitief van afstand wilt veranderen, meldt u zich bij de informatiebalie met uw loperidentificatie en de gewenste afstand. De baliemedewerker zal de verdere afhandeling voor u verzorgen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Zorg en Zekerheid Circuit streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt


© 2022 Website bouw en techniek: Frank van der Valk, Kurt Dockhorn