envelop    facebook

Nieuws

Prijswinnaars

Het Zorg en Zekerheid Circuit viert haar 25 jarig bestaan. Daarom verloten we na elke loop 25 gratis startbewijzen voor de volgende loop van het Zorg en Zekerheid Circuit. De volgende deelnemers, die aan de Zilveren Turf Loop meededen, hebben een startbewijs gewonnen voor de Runnersworld Pepernotenrun in Leiden.

Mark Engel - Joost Lammers - Johanna Paul - Kelly Kentrop - Bram Broeken - Emma Boekel - Tanja van Dijk - Patrick de Jongh - René van der Veen - Esmee Hartsink - Michel Pieke - Kirsten Heemskerk - Leon de Haan - Karin van Tongeren - Nardo King - Dyani van Kooten - Heleen Haspels - Wouter Loomans - Jan Bruine de Bruin - Richard Nauta - Rutger van Kooten - Willem de Mol - Marc van Eijs - Marcel van Duin - Piet Villerius

Van harte gefeliciteerd! Je kunt je startnummer en chip op 24 november afhalen bij de balie waar de startnummers van de circuitlopers worden uitgedeeld. Geef wel van te voren via voorzitter@zorgenzekerheidcircuit.nl door welke afstand je wilt lopen (5, 10 of 15 km).

Wij wensen je een prettige loop!

12-11-2019 (Wim van der Krogt)
Uitslagen
De uitslagen van Zorg En Zekerheid Circuit 2018-2019 zijn nu beschikbaar op de site. Als eerste staat de daguitslag van het circuit of de wedstrijd en daaronder de uislagen van vorig jaar.
29-10-2019 (Frank vd Valk)
Nieuwsbrief
Binnenkort in de mailbox, de periodieke nieuwsbrief van het ZZcircuit. Mis hem niet en geef je emailadres op voor het laatste nieuws over het ZZciruit.
In de komende nieuwsbrief o.a.:
  • Informatie over de eerste loop van de editie 2019-2020.
  • Inschrijven voor 15 oktober wordt beloond.
  • De onmisbare vrijwilligers
09-10-2019 (Ruud Bovelander)
DE ZILVEREN TURFLOOP
Tijdens de vorige edities liepen de snelle 10 km lopers op de ‘hakken’ van de 5 km lopers. Het aantal lopers groeit elk jaar en voordat dit ten koste van de sfeer op het parcours gaan wij het anders doen. De 5 km deelnemers gaan het bestaande parcours tegen de richting van de klok in lopen. Geen verzoeken meer op het laatste stuk ‘effe naar links of rechts’ maar snel naar de finish. Pas op voor het laatste bochtje naar links!
21-09-2019 (Frans Dessing)
Start in Mijdrecht in het jubileumshirt.
Schrijf in voor 15 oktober en start in Mijdrecht in het jubileumshirt. Deelnemers die voor 15 oktober 2019 hebben ingeschreven (digitaal of bij de winkels) ontvangen in Mijdrecht hun jubileumshirt. Inschrijvingen na 15 oktober ontvangen hun shirt bij de loop in Uithoorn. Geef bij de inschrijving de juiste maat op. Er kan niet geruild worden.
16-09-2019 (Frank van der Valk)

VRAGEN

Voor vragen kunt u terecht bij één van onderstaande mensen, maar u kunt ook eerst kijken bij de veel gestelde vragen, wellicht dat het antwoord op uw vraag daar al tussen staat.

Veel gestelde vragen

Indien u een vraag heeft kunt u het beste eerst bij de veel gestelde vragen en antwoorden kijken of uw antwoord daarbij staat. We hebben ze voor het gemak ingedeeld in de volgende categorieën:

  • E-Mail
  • Uitslagen
  • Circuitinschrijving
  • Hardloopchip
  • Circuitpasje

E-mail

Wie krijgt er een e-mail van het Zorg en Zekerheid Circuit? Iedere loper krijg na de eerste deelname in het seizoen een e-mail. Verder krijgen alle lopers die aan één van de eerste vier lopen hebben meegedaan na de vierde loop een e-mail met daarin de resultaten van de eerste vier lopen en de klassering na vier lopen. Na de achtste loop krijgen alle lopers die in het circuitklassement zijn opgenomen (minstens zes keer zijn gefinisht op dezelfde afstand) een e-mail met alle resultaten en de eindklassering. Tenslotte krijgen de lopers die aan tenminste twee lopen hebben deelgenomen voorafgaande aan het volgende seizoen informatie over het nieuwe circuit toegezonden. Waarom heb ik geen e-mail van het Zorg en Zekerheid Circuit ontvangen? Het kan zijn dat we geen of niet het juiste e-mailadres van u hebben. Mocht u op grond van bovenstaande wel in aanmerking komen voor een e-mail maar deze niet ontvangen hebben, dan kunt u een berichtje sturen met uw loperidentificatie en uw juiste e-mail- / huisadresgegevens naar f.vdvalk@aiens.nl . Wat moet ik doen als ik geen e-mail van het Zorg en Zekerheid Circuit wil ontvangen? De eenvoudigste manier om geen post van ons te krijgen, is door geen adres op te geven bij uw eerste inschrijving. Mocht uw adres al in onze administratie staan dan kunt u een e-mail met daarin uw loperidentificatie sturen aan correcties@zorgenzekerheidcircuit.nl met het verzoek uw e-mailadres te verwijderen.

Uitslagen

Waarom sta ik niet bij de uitslag?

In principe staat iedereen die is ingeschreven in de uitslag van de loop. Het kan zijn dat u per ongeluk bij een andere afstand of met het verkeerde geslacht bent ingevoerd waardoor u in een andere lijst staat. Staat u helemaal niet in de uitslag, dan is uw inschrijving om welke reden dan ook niet in onze administratie ingevoerd. U kunt dan het beste gebruik maken van het Correctieformulier om uw loperidentificatie, startnummer, de gelopen afstand en de door u geklokte tijd door te geven via correctie@zorgenzekerheidcircuit.nl.

Wat betekent DNF?

DNF staat voor "Did Not Finish" (niet gefinisht) en betekent dat we wel een inschrijving maar geen bijbehorende finishtijd hebben.

Wat betekent DQ?

DQ staat voor "Disqualified" (gediskwalificeerd) en betekent dat een loper wel gefinisht is, maar dat de jury onrechtmatigheden heeft geconstateerd. De loper heeft bijvoorbeeld een snellere tijd dan de door de jury vastgestelde winnaar en heeft dus vermoedelijk een andere afstand gelopen dan waarvoor is ingeschreven. Ook kan het zijn dat de jury heeft geconstateerd dat een loper iemand anders met zijn/haar startnummer heeft laten lopen. Een andere mogelijkheid is dat uw startnummer niet volledig zichtbaar is opgespeld.

Wat moet ik doen als ik in een verkeerde leeftijdscategorie ben ingedeeld?

De indeling in leeftijdsklasse gebeurt op basis van uw geslacht en geboortedatum. Als deze gegevens niet correct in onze administratie staan, is de kans groot dat u in een verkeerde leeftijdsklasse wordt ingedeeld. Overigens wordt uw leeftijd op de peildatum (zie Reglement) gebruikt voor de leeftijdsklasseindeling. Aanpassingen van geslacht en/of geboortedatum kunt u doorgeven met behulp van het Correctieformulier dat u bij de uitslagen vindt.

Wat moet ik doen als ik niet goed in de uitslagen sta?

Het beste kunt u gebruik maken van het Correctieformulier om uw loperidentificatie, startnummer, de gelopen afstand en andere relevante gegevens door te geven.

Circuitinschrijving

Wat moet ik doen als ik mijn set startnummers kwijt ben?

Als u uw set startnummers kwijt bent geraakt, gaat u voor de loop naar de informatiebalie. Daar geeft u uw loperidentificatie en uw oude startnummer door aan de balie medewerker. U ontvangt dan tegen een vergoeding) van € 40,-+ €5,- borg een nieuwe set startnummers met bijbehorende chip.

Wat moet ik doen als ik eenmalig een andere afstand wil lopen?

Als u eenmalig een andere afstand wilt lopen dan waarvoor u zich voor het Circuit heeft ingeschreven, dan meldt u zich bij de informatiebaliek met uw loperidentificatie en de gewenste afstand. De balie medewerker zal de verdere afhandeling voor u verzorgen.

Wat moet ik doen als ik de rest van het circuit een andere afstand wil lopen?

Als u definitief van afstand wilt veranderen, meldt u zich bij de informatiebalie met uw loperidentificatie en de gewenste afstand. De baliemedewerker zal de verdere afhandeling voor u verzorgen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Hardloopchip

Hoe kan ik de hardloopchip inleveren?

U kunt de hardloopchip tijdens de voorlaatste- en laatste loop van het hardloopcircuit inleveren. U ontvangt gelijk uw borg terug. Bent u niet in de gelegenheid om dan uw chip in te leveren? Dan kan dit op de volgende manieren:

1. Stuur de chip – met vermelding van een bankrekeningnummer - op naar de penningmeester van het ZZ Circuit: Piet van Rijnberk, Westerdreef 125, 2161 GR Lisse, De borg, na aftrek van € 1,- administratiekosten, wordt dan op je rekening gestort. Dit kunt u doen tot 1 juli.

2. Ga naar Runnersworld-Leiden, Burgsteeg 7 in Leiden. Tot 1 juli kunt u daar de chip inleveren en je ontvangt de € 5,- borg terug.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking. Een terugontvangen chip zorgt ervoor dat we de deelnamekosten van het Zorg en Zekerheid Circuit laag kunnen houden.

Circuitpasje

Het Circuitpasje is afgeschaft en wordt niet meer gebruikt.