envelop    facebook

Nieuws

Correcties Nieuwjaarsloop

Met dank aan de deelnemers die hun positie op de finishvideo aan ons hebben doorgegeven en wij een groot gedeelte van de oorzaak hebben gevonden waarom mensen geen eindtijd hebben, kunnen wij nu de juiste bruto eindtijden gaan bepalen. Als je niet in de uitslag voorkomt en nog geen informatie hebt doorgegeven met jouw positie op de video doe dat alsnog. De video vind je op hier . Als je de video niet kan vinden of gebruiken, mag je de tijd, die je denkt te hebben gelopen ook doorgeven. Wij doen dan de rest. Heb je tijden van Garmin, Strava of een ander tijdwaarneming systeem geef deze dan ook door. Dit kunnen wij gebruiken als check. De komende week hopen wij een oplossing voor de netto tijden te vinden. Geef alle informatie door aan correctie@zorgenzekerheidcircuit.nl .

11-1-2020 (Wim van der Krogt)
Prijswinnaars voor de
Uithoorns Mooiste
Ook voor de 5e loop van het Zorg en Zekerheid Circuit worden weer ter gelegenheid van ons zilveren jubileum 25 gratis startbewijzen verloot onder de deelnemers die hebben meegedaan aan de Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop op 5 januari 2020. De volgende deelnemers zijn uitgeloot en hebben een startbewijs gewonnen voor de Uithoorns Mooiste de Loop op 26 januari 2020: Bert Boter - Petra Van der Plas - Ino Sohl - Adina Bron - Fred van der Gon Netscher - Perry Lauf - Felienne Hermans - Pepita de Vries - Elsemieke Plasmeijer - Niels Lodewijk - Eleah van Kasteren - Jacqueline van der Wal - Dieke Klijn - Ben Touw - Ingeborg de Boorder-Bartelds - Berry Straver - Merijn Bulthuis - Annette van den Berg - Danny Guldemundt - Marlies van Schuiten-van Ooyen - Tamara Luiten - Ingrid de Visser - Else Kommer - Stan Klink - Pieter Groeneveld Van harte gefeliciteerd! Je kunt je startnummer en chip op 26 januari afhalen bij de balie waar de startnummers van de circuitlopers worden uitgedeeld. Geef wel van te voren via voorzitter@zorgenzekerheidcircuit.nl door welke afstand je wilt lopen (5, 10 of 15 km). Wij wensen je een prettige loop!
9-1-2020 (Wim van der Krogt)
Persoonlijke prestaties
We zijn volop bezig om de site te verbeteren en een van de leukste pagina's is weer beschikbaar, de Persoonlijke prestaties pagina. Op deze pagina kunt u uw prestaties vanaf seizoen 2002-2003 tot 2017-2018 opvragen met behulp van uw lopersID en geboortedatum.
Weet u uw LopersID niet vraag deze dan op door een mail te sturen naar correctie@zorgenzekerheidcircuit.nl. Wilt u ons helpen om de inschrijvingen te vereenvoudigen vul dan ook uw LopersID in op het inschrijfformulier, dan hoeven wij uw gegevens enkel nog te controleren i.p.v. over te typen.
8-1-2020 (Frank vd Valk)
De Nieuwjaarsloop

Zondag hebben wij een storing gehad in de uitslagenverwerking, waardoor ca 50 deelnemers geen of een onjuiste tijd hebben gekregen. Wij hebben er hard aan gewerkt om iedereen in de uitslagen op te nemen. De meeste problemen zal al opgelost. De finishvideo is hier volledig te zien. Om zo snel mogelijk alle problemen op te lossen vragen wij deelnemers, die geen of onjuiste tijd hebben naar de video te kijken en daar je eigen finish op te zoeken. Het snelst vind je jezelf terug als je de tijd neemt die je gelopen hebt te verminderen met 17 minuten voor de 5 KM en 27 minuten voor de 10 KM en 15 KM. Links onderaan zie je de tijd staan. Voorbeeld: Als je denkt dat jouw eindtijd 60 minuten was kijkt dan bij 43 minuten als je de 5 KM hebt gelopen en 33 minuten voor de 10 en 15 KM. Heb je jezelf gevonden op de video geef dan de tijd, die linksonder staat door aan correctie@zorgenzekerheidcircuit.nl .

Daar wordt dan voor de juiste afhandeling gezorgd. Sorry voor het ongemak en bedankt voor je medewerking om het probleem zo snel mogelijk op te lossen

7-1-2020 (Wim van der Krogt)
De Nieuwjaarsloop

Door de aangepaste omstandigheden van de start zijn de uitslagen tijdelijk met een foutieve starttijd verwerkt. Hierdoor kwam het dat diverse lopers ongeveer 1 minuut langzamere tijd hadden. Dit is in de loop van zondagmiddag gedeeltelijk gecorrigeerd, waarmee al veel problemen verholpen zijn.

De komende dagen zal uitgebreid de finishvideo worden bestudeerd en wij doen dan onze uiterste best om de overige opmerkingen op te lossen. Hou de website en nieuwsbrief in de gaten!

Verder een verzoek aan alle circuit lopers, geef door als je een andere afstand loopt dan kunnen wij dit aanpassen zodat je goed in de uitslagen komt. Wij als vrijwilligers hebben er extra werk aan om dit achteraf te corrigeren en mogelijk ook diskwalificatie van de wedstrijd.

6-1-2020 (Wim van der Krogt)

VRAGEN

Voor vragen kunt u terecht bij één van onderstaande mensen, maar u kunt ook eerst kijken bij de veel gestelde vragen, wellicht dat het antwoord op uw vraag daar al tussen staat.

Veel gestelde vragen

Indien u een vraag heeft kunt u het beste eerst bij de veel gestelde vragen en antwoorden kijken of uw antwoord daarbij staat. We hebben ze voor het gemak ingedeeld in de volgende categorieën:

  • E-Mail
  • Uitslagen
  • Circuitinschrijving
  • Hardloopchip
  • Circuitpasje

E-mail

Wie krijgt er een e-mail van het Zorg en Zekerheid Circuit? Iedere loper krijg na de eerste deelname in het seizoen een e-mail. Verder krijgen alle lopers die aan één van de eerste vier lopen hebben meegedaan na de vierde loop een e-mail met daarin de resultaten van de eerste vier lopen en de klassering na vier lopen. Na de achtste loop krijgen alle lopers die in het circuitklassement zijn opgenomen (minstens zes keer zijn gefinisht op dezelfde afstand) een e-mail met alle resultaten en de eindklassering. Tenslotte krijgen de lopers die aan tenminste twee lopen hebben deelgenomen voorafgaande aan het volgende seizoen informatie over het nieuwe circuit toegezonden. Waarom heb ik geen e-mail van het Zorg en Zekerheid Circuit ontvangen? Het kan zijn dat we geen of niet het juiste e-mailadres van u hebben. Mocht u op grond van bovenstaande wel in aanmerking komen voor een e-mail maar deze niet ontvangen hebben, dan kunt u een berichtje sturen met uw loperidentificatie en uw juiste e-mail- / huisadresgegevens naar f.vdvalk@aiens.nl . Wat moet ik doen als ik geen e-mail van het Zorg en Zekerheid Circuit wil ontvangen? De eenvoudigste manier om geen post van ons te krijgen, is door geen adres op te geven bij uw eerste inschrijving. Mocht uw adres al in onze administratie staan dan kunt u een e-mail met daarin uw loperidentificatie sturen aan correcties@zorgenzekerheidcircuit.nl met het verzoek uw e-mailadres te verwijderen.

Uitslagen

Waarom sta ik niet bij de uitslag?

In principe staat iedereen die is ingeschreven in de uitslag van de loop. Het kan zijn dat u per ongeluk bij een andere afstand of met het verkeerde geslacht bent ingevoerd waardoor u in een andere lijst staat. Staat u helemaal niet in de uitslag, dan is uw inschrijving om welke reden dan ook niet in onze administratie ingevoerd. U kunt dan het beste gebruik maken van het Correctieformulier om uw loperidentificatie, startnummer, de gelopen afstand en de door u geklokte tijd door te geven via correctie@zorgenzekerheidcircuit.nl.

Wat betekent DNF?

DNF staat voor "Did Not Finish" (niet gefinisht) en betekent dat we wel een inschrijving maar geen bijbehorende finishtijd hebben.

Wat betekent DQ?

DQ staat voor "Disqualified" (gediskwalificeerd) en betekent dat een loper wel gefinisht is, maar dat de jury onrechtmatigheden heeft geconstateerd. De loper heeft bijvoorbeeld een snellere tijd dan de door de jury vastgestelde winnaar en heeft dus vermoedelijk een andere afstand gelopen dan waarvoor is ingeschreven. Ook kan het zijn dat de jury heeft geconstateerd dat een loper iemand anders met zijn/haar startnummer heeft laten lopen. Een andere mogelijkheid is dat uw startnummer niet volledig zichtbaar is opgespeld.

Wat moet ik doen als ik in een verkeerde leeftijdscategorie ben ingedeeld?

De indeling in leeftijdsklasse gebeurt op basis van uw geslacht en geboortedatum. Als deze gegevens niet correct in onze administratie staan, is de kans groot dat u in een verkeerde leeftijdsklasse wordt ingedeeld. Overigens wordt uw leeftijd op de peildatum (zie Reglement) gebruikt voor de leeftijdsklasseindeling. Aanpassingen van geslacht en/of geboortedatum kunt u doorgeven met behulp van het Correctieformulier dat u bij de uitslagen vindt.

Wat moet ik doen als ik niet goed in de uitslagen sta?

Het beste kunt u gebruik maken van het Correctieformulier om uw loperidentificatie, startnummer, de gelopen afstand en andere relevante gegevens door te geven.

Circuitinschrijving

Wat moet ik doen als ik mijn set startnummers kwijt ben?

Als u uw set startnummers kwijt bent geraakt, gaat u voor de loop naar de informatiebalie. Daar geeft u uw loperidentificatie en uw oude startnummer door aan de balie medewerker. U ontvangt dan tegen een vergoeding) van € 40,-+ €5,- borg een nieuwe set startnummers met bijbehorende chip.

Wat moet ik doen als ik eenmalig een andere afstand wil lopen?

Als u eenmalig een andere afstand wilt lopen dan waarvoor u zich voor het Circuit heeft ingeschreven, dan meldt u zich bij de informatiebaliek met uw loperidentificatie en de gewenste afstand. De balie medewerker zal de verdere afhandeling voor u verzorgen.

Wat moet ik doen als ik de rest van het circuit een andere afstand wil lopen?

Als u definitief van afstand wilt veranderen, meldt u zich bij de informatiebalie met uw loperidentificatie en de gewenste afstand. De baliemedewerker zal de verdere afhandeling voor u verzorgen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Hardloopchip

Hoe kan ik de hardloopchip inleveren?

U kunt de hardloopchip tijdens de voorlaatste- en laatste loop van het hardloopcircuit inleveren. U ontvangt gelijk uw borg terug. Bent u niet in de gelegenheid om dan uw chip in te leveren? Dan kan dit op de volgende manieren:

1. Stuur de chip – met vermelding van een bankrekeningnummer - op naar de penningmeester van het ZZ Circuit: Piet van Rijnberk, Westerdreef 125, 2161 GR Lisse, De borg, na aftrek van € 1,- administratiekosten, wordt dan op je rekening gestort. Dit kunt u doen tot 1 juli.

2. Ga naar Runnersworld-Leiden, Burgsteeg 7 in Leiden. Tot 1 juli kunt u daar de chip inleveren en je ontvangt de € 5,- borg terug.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking. Een terugontvangen chip zorgt ervoor dat we de deelnamekosten van het Zorg en Zekerheid Circuit laag kunnen houden.

Circuitpasje

Het Circuitpasje is afgeschaft en wordt niet meer gebruikt.