Zorg en Zekerheid & het Zorg en Zekerheid Circ
 

Onze belangrijkste partner, regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, is al meer dan twee decennia betrokken bij het Circuit. Zorg en Zekerheid is thuis in jouw leefwereld. Daarom krijgen we meer voor jou gedaan. Denk aan afspraken over de zorg die jij nodig hebt en aan initiatieven en samenwerkingen die ten goede komen aan jouw buurt. Zoals het Zorg en Zekerheid Circuit bijvoorbeeld!  Samen zorgen we dat iedereen lekker kan hardlopen. Zo helpen we jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Benieuwd wat Zorg en Zekerheid nog meer doet in jouw buurt? Kijk op www.zorgenzekerheid.nl/initiatieven

Frank

Prachtige afsluiting 27e ZZ Circuit
 

Op zondag 21 mei 2023 vond de Haarlemmermeer Run plaats, hét hardloopevenement van de gemeente Haarlemmermeer. Dit jaar maakte de 17e editie van de Haarlemmermeer Run voor de eerste keer deel uit van het Zorg en Zekerheid Circuit. Het herkenbare loopcircuit wat inmiddels negen gevarieerde lopen telt. 

De Haarlemmermeer Run markeerde daarnaast de laatste loop van het Zorg en Zekerheid Circuit van dit seizoen. Dat werd groots gevierd op het speciaal ingerichte Zorg en Zekerheid Plaza. Op dit feestelijke terrein was het voor kinderen en scholieren mogelijk om ook andere sporten te beleven zoals andere honkbal, hockey, padel en was er een hindernisbaan aangelegd. Dit alles werd vergezeld met muziek, eten en drinken en natuurlijk de prijsuitreiking van de Haarlemmermeer Run en het Zorg en Zekerheid Circuit.

Tijdens de Haarlemmermeer Run  stonden er voor de 1500 deelnemers, zes looponderdelen op het programma, waaronder de 21,1 km, 10 km en 5 km, maar ook een G-run, GeZZinsloop voor de jeugd tussen 4 en 12 jaar oud en een wandeltocht. De start en finish waren ook dit jaar weer in Sportpark 21. 

Het onthaal in het honkbalstadion was voor iedere loper, jong en oud, ervaren en onervaren, weer een hele bijzondere belevenis. De wethouder sport van de gemeente Haarlem

Frank

Haal je handdoek op!
 

Misschien is het je ontschoten of kon je niet bij de prachtige Circuitafsluiting in Hoofddorp aanwezig zijn. Maar als je minimaal 7x hebt meegedaan, heb je recht op die prachtige blauwe handdoek met geborduurd Zorg en Zekerheid Circuit logo. Heb je hem nog niet opgehaald? Je kunt deze handdoek tot 15 juni ophalen bij Runnersworld Leiden, Burgsteeg 7, Leiden.

Frank

Voorbereiding 28e Circuit gestart.
 

Drie dagen na de Haarlemmermeer Run is een denktank alweer gestart met de voorbereidingen voor het Zorg en Zekerheid Circuit 2023 – 2024. In het afgelopen Circuit seizoen probeerden wij weer nieuwe dingen uit waar wij veel van geleerd hebben. Daarnaast hebben we naar jullie geluisterd en daar zijn ook weer nieuwe ideeën ontstaan die bekeken worden op haalbaarheid. Als je denkt een goed idee te hebben voor een nog beter Zorg en Zekerheid Circuit, stuur deze dan aan correcties@zorgenzekerheidcircuit.nl. Van daaruit komt het bij de juiste persoon terecht. 

Frank

Finish video
 
De video opname van elke loop en afstand, zijn als naslag ook te bewonderen op youtube. Alle video opname zijn na te zien wanneer je zoekt naar het account: TheRuud59.
Frank


Zorg en Zekerheid Circuit streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt


© 2022 Website bouw en techniek: Frank van der Valk, Kurt Dockhorn