Finish video Zilveren Turfloop
 

Mocht je niet in de uitslag staan kijk dan op de video en geeft de afstand en tijdstip hiervan door aan correcties@zorgenzekerheidcircuit.nl

5 KM Zilveren Turfloop 5-11-2023

10 km Zilveren Turfloop 5-11-2023

10 EM Zilveren Turfloop 5-11-2023

Het Zorg en Zekerheid Circuit Team


Inschrijvingen blijven open
 

De inschrijvingen blijven binnenstromen. Je kunt je inschrijven voor het gehele circuit tot en met 28 januari, wanneer de Uithoorns Mooiste de Loop op het programma staat. Het aantal prijzen in de klassementen is afhankelijk van het aantal deelnemers en zal daarom later definitief worden vastgesteld. Voor elke individuele loop kun je ook afzonderlijk inschrijven.

Het Zorg en Zekerheid Circuit Team


Mijn Prestaties
 

U kunt op basis van uw loperidentificatie al uw prestaties opvragen van de lopen van het Zorg en Zekerheid Circuit vanaf het seizoen 2002-2003.
De getoonde informatie is alleen informatief. Correcties in de gegevens van de afgelopen seizoenen worden niet meer verwerkt.

Uw prestaties pagina vind u hier:Mijn Prestaties.

Weet u niet uw LopersID mail dan naar correcties@zorgenzekerheidcircuit.nl

Het Zorg en Zekerheid Circuit Team


Lange afstand nu bij alle lopen!
 

Na een jaar afwezigheid is de lange afstand terug! Gingen we bij de start van dit nieuwe seizoen uit van 7 lange afstandslopen, nu kunnen we met trots zeggen dat alle 9 lopen van het Circuit de lange afstand op het programma hebben staan. Met dank aan de inspanningen van de verenigingen worden bij de Braassemloop en de Running Totaal Valentijnsloop de 15 km toegevoegd. Voor het eindklassement tellen de 6 beste resultaten.

Je kunt nog steeds inschrijven. Doe mee!

Het Zorg en Zekerheid Circuit TeamZorg en Zekerheid Circuit streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt


© 2022 Website bouw en techniek: Frank van der Valk, Kurt Dockhorn