Waarom meedoen aan het ZZ Circuit?
 
1. Uniek startnummer: als je deelneemt aan het ZZ Circuit ontvang je een uniek startnummer voor alle 9 lopen.
2. Geen gedoe: je hoeft je niet meer individueel in te schrijven. Je kunt direct naar de start gaan, en alles wordt voor je geregistreerd.
3. Fraai shirt: als circuitinschrijver ontvang je ook een fraai functioneel shirt.
4. Voordelige deelname: bovendien blijven de deelnamekosten per loop laag.
Maar ook als losse loper ben je welkom. Als je aan minimaal 6 lopen deelneemt, word je opgenomen in het klassement. Schrijf je in als losse loper op de wedstrijdpagina van de desbetreffende loop.
Verdere details volgen binnenkort.
Frank

Zilveren Turfloop op 5 november
 
De aftrap van het circuit vindt plaats tijdens de 32e Zilveren Turfloop in Mijdrecht. Alle voorbereidingen zijn in volle gang, en we verwelkomen je graag in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Hier kun je je startnummer ophalen voor het ZZ Circuit. Wil je je alleen inschrijven voor de Zilveren Turfloop? Ook dat is mogelijk door op deze link te klikken. Meer informatie over de Zilveren Turfloop vind je op onze website, de website van de organisator De Veenlopers en in toekomstige nieuwsbrieven.
Frank

Mooie start inschrijvingen voor ZZ Circuit
 
Het is zover: de inschrijving voor het Zorg en Zekerheid Circuit 2023-2024 is geopend, en we zijn verheugd te zien dat de belangstelling groot is. Wees er snel bij en schrijf je in voor dit geweldige circuitavontuur! Op 5 november tijdens de eerste loop van het ZZ Circuit ontvang je je startnummer voor het hele circuit.
Frank

Helaas stijgen de inschrijfkosten.
 

Ook wij hebben moeten constateren dat de kosten voor het organiseren van hardloop - evenementen sterk stijgen. Dat geldt zowel voor de centrale Circuit organisatie als voor de organiserende verenigingen. Een aantal voorbeelden:

De kosten van het organiseren van lopen stijgen met name op de langere afstanden doordat daar sowieso meer vrijwilligers en materiaal voor nodig zijn. Ook stijgen de kosten voor de centrale taken zoals ICT (websitebeheer en tijdregistratie), het geluid en de extra prijzen die nu op de langste afstand worden uitgekeerd. Verdere professionalisering in uitslagenverwerking en exposure (bijv. LED schermen) Het kunnen waarborgen van de continuïteit van het mooie Zorg en Zekerheid Circuit voor de toekomst. Onze inschrijfgelden, voor zowel de Circuit als de individuele lopers blijven ook na deze verhoging bijzonder laag in vergelijking met soortgelijke lopen.

Frank

Voordelen circuit inschrijfing
 

 • Je ontvangt direct je startnummer voor alle 9 lopen Je krijgt er maar één en niet negen, dus wees er zuinig op!.
 • Aanmelden hoeft niet meer bij de loop, gewoon aan de start gaan staan en alles is voor elkaar.
 • Je krijgt een mooi functioneel hardloopshirt.
 • Frank

  De nieuwe inschrijfkosten
   
  Afstand
  Circuit inschrijving
  Losse inschrijving
  Kort
  € 55.00
  € 10.00
  Midden
  € 65.00
  € 12.00
  Lang
  € 75.00
  € 14.00
  Frank


  Zorg en Zekerheid Circuit streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt


  © 2022 Website bouw en techniek: Frank van der Valk, Kurt Dockhorn