Diskwalificatie bij weggeven startnummer
 

Jaarlijks gebeurt het weleens: door blessures of ziekte kan iemand niet meedoen en geeft zijn startnummer aan een niet-ingeschreven deelnemer. Hoewel goedbedoeld, leidt dit tot problemen bij de organisatie en uitslagenverwerking.

Conform ons reglement is inschrijving voor het Zorg en Zekerheid Circuit enkel mogelijk op eigen naam. Startnummers overdragen mag alleen met schriftelijke toestemming van de organisatie. Ongeautoriseerde overdracht leidt tot diskwalificatie voor zowel de eigenaar als de ontvanger. Respecteer deze regels om problemen te voorkomen.

Dank voor jullie begrip!

Het Zorg en Zekerheid Circuit Team


Mijn Prestaties
 

U kunt op basis van uw loperidentificatie al uw prestaties opvragen van de lopen van het Zorg en Zekerheid Circuit vanaf het seizoen 2002-2003.
De getoonde informatie is alleen informatief. Correcties in de gegevens van de afgelopen seizoenen worden niet meer verwerkt.

Uw prestaties pagina vind u hier:Mijn Prestaties.

Weet u niet uw LopersID mail dan naar correcties@zorgenzekerheidcircuit.nl

Het Zorg en Zekerheid Circuit TeamZorg en Zekerheid Circuit streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt


© 2022 Website bouw en techniek: Frank van der Valk, Kurt Dockhorn