envelop    facebook

Nieuws

30e Zilveren Turfloop 7 November 2021

De voorbereidingen voor de eerste loop van het Z&Z circuit lopen voorspoedig. Iedereen is goedgemutst en heeft er zin in. Alle medewerking vanuit de gemeentelijke organisatie, vrijwilligers, EHBO, Dweilorkest (blij om te spelen in Mijdrecht), parkeerlocaties, beheerder Sporthal en uiteraard de leverancier van de medailles.

De inschrijving loopt goed, hardlopers gaan er iets moois van maken want een 30e editie van de ZTL maak je maar één maal mee. Voor de eerste 1500 deelnemers ligt er bij de finish een prachtige medaille op tafel. Haast geboden om je in te schrijven en naar Mijdrecht te komen.

Nieuw in het programma. Wij gaan 8,5 km “Wandelen door de Venen”. Deelname is gratis. De wandelafdeling van De Veenlopers heeft dit georganiseerd en er is veel animo voor. Inschrijven op www.inschrijven.nl .Startnr. ophalen in de sporthal van 09.00 – 10.30 uur.

Het parcours ligt er prachtig bij in dit najaar. De polder is schitterend en het parcours langs de Kromme Mijdrecht laat zien dat waar de naamgeving “Zilveren Turfloop” zijn oorsprong heeft

14-10-2021 Frans Dessing
ZTL commissie
30e Zilveren Turfloop 7 November 2021

Ja! Na de persconferentie en na ingang van de nieuwe maatregelen van 25 September is er groen licht voor de organisatie van de 30e Zilveren Turfloop. Als onderdeel en eerste loop van het Zorg en Zekerheid Circuit zetten we op korte termijn de inschrijving voor zowel circuitlopers als individuele lopers open.

Voor meer klik hier

30-09-2021 Frans Dessing
ZTL commissie
Het 26e Zorg en Zekerheid Circuit gaat door!

Tijdens een goede vergadering met de organisatoren van de 8 lopen is unaniem besloten dat alle lopen fysiek georganiseerd kunnen worden. Wij hebben het gevoel (weten het eigenlijk bijna zeker) dat iedereen, organisaties en lopers, staan te trappelen om weer een “echt” wedstrijdje te doen. En wat is er dan leuker dan deel te nemen aan het fraaie, gezellige en goed georganiseerde Zorg en Zekerheid Circuit.

Voor meer klik hier

30-9-2021 Wim van der Krogt, voorzitter
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.

Zorg en Zekerheid Circuit (2021-2022)

De VoorschotenLoop is nog niet 100% zeker en afhankelijk van de planning van andere grote loopevenementen

De 8 periodes zijn:

Loop

Plaats

Datum

Zilveren Turfloop
Mijdrecht
7 november 2021
L.J. Sport Ter Specke Loop
Lisse
12 december 2021
Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop
Leiden
9 januari 2022
Uithoorns Mooiste De Loop
Uithoorn
30 januari 2022
Runnersworld Leiden LRRC loop
Leiden
13 februari 2022
De VoorschotenLoop
Voorschoten
6 maart 2022
Braassemloop
Roelofarendsveen
3 april 2022
Omloop van Noordwijkerhout
Noordwijkerhout
1 mei 2022


COEF Web logo

Zorg en Zekerheid streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt.