envelop    facebook

Nieuws

Uitslagen Runnersworld Leiden LRRC loop

Heb je opmerkingen of sta je niet in de uitslag geeft het aan ons door op correcties@zorgenzekerheidcircuit.nl.
Geef ook je tijd door als je er niet tussen staat, dan kunnen wij deze nakijken op de videofilm zodra deze beschikbaar komt.

23-5-2022

Wedstrijdinformatie - Zilveren Turfloop


30e Zilveren Turfloop 7 November 2021

Ja! Na de persconferentie en na ingang van de nieuwe maatregelen van 25 September is er groen licht voor de organisatie van de 30e Zilveren Turfloop. Als onderdeel en eerste loop van het Zorg en Zekerheid Circuit zetten we op korte termijn de inschrijving voor zowel circuitlopers als individuele lopers open.

Wij verwelkomen je graag op 7 November, dus… kom lopen! Met name de 10 km en 16,1 km voeren je langs de pittoreske rivier de Kromme Mijdrecht. Helaas hebben wij – vanwege de coronamaatregelen – het besluit genomen de GeZZinsloop en G-Run uit te stellen naar een datum in het vroege voorjaar van 2022. Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte via de website van het Zorg en Zekerheid Circuit en de Veenlopers.

Waar

Mijdrecht, Sporthal de Phoenix, Hoofdweg 85. Kom je met de auto? Let op de aanwijzingen van de parkeerregelaars en de borden. Zie ook tab parkeren op de site van www.veenlopers.nl.

Inschrijving

Lopers kunnen een afstand lopen als onderdeel van het Zorg en Zekerheid Circuit, maar losse lopers zijn van harte welkom!

• Individuele lopers voor de Zilveren Turfloop kunnen zich tot en met 5 november digitaal inschrijven via www.inschrijven.nl en op de pagina van de loop op Wedstrijd inschrijving.
• Inschrijven voor het hele Zorg en Zekerheid Circuit, de inschrijving is open van 1 oktober t/m 31 oktober 2021, dus ook de Zilveren Turfloop? Ga naar Circuit inschrijving.
• Het is niet mogelijk om op de dag zelf - 7 november - in te schrijven!


Datum
07-11-2021

Plaats
Mijdrecht

Onderdeel
Afstand
Starttijd
Inschrijfgeld
Automotive-centre Van Nieuwkerk 5 KM loop
5 km
Kort
11:10:00 
Voorinschrijving: € 8.00

VOKU 10 KM loop
10 km
Midden
11:00:00 
Voorinschrijving: € 8.00

VIDA 10 EM loop
10 EM
Lang
11:15:00 
Voorinschrijving: € 8.00

Wandelen door de Venen 8,50 km
8.5 km
Wandelen
11:15:00 
GratisVoor elke deelnemer een speciale herinneringsmedaille ter gelegenheid van deze 30e editie!

Prijzen / uitslagen

Na afloop van de Zilveren Turfloop is er geen prijsuitreiking, ook niet op een later tijdstip. Zie de uitslagenpagina van deze website.

Sporthal

Sporthal De Phoenix is als doorstroomlocatie geopend voor het afhalen van uw startnummer en chip. Er is een beperkte tasseninname en kleedgelegenheid.

Bij alle afstanden kan er ook als businessteam worden ingeschreven, binnenkort meer info hierover.( zie pagina businessloop)

De maatregelen van dit moment (25/9) vereisen geen toegangscontrole voor de lopers met QR of negatieve test, samen met de vele vrijwilligers werken we aan een zo veilig mogelijk loopevenement. Toeschouwers/publiek zijn niet toegestaan in de sporthal, wel op het buitenterrein. Bij start/finish richting Oosterlandweg is meer dan voldoende ruimte.

Misschien overbodig om te melden: heeft u klachten op de dag van de loop: blijf thuis en laat u testen.


Informatie

onze sponsoren

voku
van-nieuwkerk
vida


COEF Web logo

Zorg en Zekerheid streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt.