envelop    facebook

Nieuws

Nieuwe website is in ontwikkeling

het nieuwe seizoen komt eraan en met een nieuwe loop erbij verdiend ook een nieuwe versie van de website.
we zijn bezig om de laatste aanpassingen te maken en verwacht de nieuwe site klaar is voor het einde van de maand.

19-9-2022; Frank
Inschrijven voor het nieuwe seizoen

Planning is om de inschrijvingen te openen vanaf 1 oktober, houd de website in de gaten voor de exacte opening van de inschrijvingen

19-9-2022; Frank
Vragen en ideeën.

Wij zien nog steeds dat mensen vragen stellen op social media. Natuurlijk lezen wij die regelmatig, maar vragen worden nog steeds het snelst behandeld als je deze mailt naar correcties@zorgenzekerheidcircuit.nl.

18-8-2022

Prijzen

Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen bij het Zorg en Zekerheid Circuit. Bij bijna alle lopen worden geldprijzen uitgereikt aan de beste lopers en loopsters op iedere afstand. Meer informatie daarover vindt u bij de betreffende Lopenkalender.

Daarnaast zijn er prijzen voor de winnaars van het Circuitklassement in de categorieën op de verschillende afstanden. Hoe u een klassering in het Circuitklassement krijgt, leest u in het Circuitreglement

Circuitprijzenschema

Op iedere afstand is voor de eerste drie deelnemers met het hoogst circuitpuntentotaal van iedere categorie een geldprijs beschikbaar. Het geldbedrag is niet meer afhankelijk van de afstand en de categorie.

 

 Kort 
(Per categorie)

Midden
(Per categorie)

Lang
(Per categorie)

1ste Prijs

€ 75,-

€ 75,-

€ 75,-

2de Prijs

€ 50,-

€ 50,-

€ 50,-


COEF Web logo

Zorg en Zekerheid streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt.