envelop    facebook

Nieuws

Uitslagen Runnersworld Leiden LRRC loop

Heb je opmerkingen of sta je niet in de uitslag geeft het aan ons door op correcties@zorgenzekerheidcircuit.nl.
Geef ook je tijd door als je er niet tussen staat, dan kunnen wij deze nakijken op de videofilm zodra deze beschikbaar komt.

23-5-2022

Prijzen

Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen bij het Zorg en Zekerheid Circuit. Bij bijna alle lopen worden geldprijzen uitgereikt aan de beste lopers en loopsters op iedere afstand. Meer informatie daarover vindt u bij de betreffende Lopenkalender.

Daarnaast zijn er prijzen voor de winnaars van het Circuitklassement in de categorieën op de verschillende afstanden. Hoe u een klassering in het Circuitklassement krijgt, leest u in het Circuitreglement

Circuitprijzenschema

Op iedere afstand is voor de eerste drie deelnemers met het hoogst circuitpuntentotaal van iedere categorie een geldprijs beschikbaar. Het geldbedrag is niet meer afhankelijk van de afstand en de categorie.

 

 Kort 
(Per categorie)

Midden
(Per categorie)

Lang
(Per categorie)

1ste Prijs

€ 75,-

€ 75,-

€ 75,-

2de Prijs

€ 50,-

€ 50,-

€ 50,-


COEF Web logo

Zorg en Zekerheid streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt.